Възпитание на чувствата

Нарисувано сърце на тетрадка

Най-много неудобства мъжът ви създава, когато не е равнодушен към вас.

Снимка: sxc.hu/Simeon

Тоест, когато изпитва физическо привличане към вас. Казано с по-простички думи, когато ви желае.

Когато мъжът ви желае, той става непоносим. Той вечно нещо намеква, играе със смислите и дискурсите и си пъчи мъжките аксесоари. На него не му е скучно с вас, дори и да сте пълна идиотка, той вечно иска нещо от вас и постоянно ви е обиден – просто ей така, от много размишления.

Това е уморително. А също така той и ревнува – размишленията са му силна страна, когато се намира в това състояние. Абсолютен кошмар.

Не страдайте, мъжът може да бъде изкаран от това състояние бързо и безболезнено.

В дресурата има такова понятие като негативно затвърждаване. Ако котаракът, след като се е изпикал в ъгъла, всеки път бива треснат по главата с вестник, той ще престане да пикае в ъгъла. (Къде точно ще пикае, няма да обсъждаме, доколкото темата става твърде обширна). Ако вашият мъж ви желае и заради това се държи зле, вашата главна задача не е да му отказвате секс и по този начин да го превърнете в тотално невменяем екземпляр. Вашата задача е да направите така, че той сам да се откаже от него – и занапред да се държи прилично.

…сексът трябва да бъде бездарен и скучен, а в идеалния случай е най-добре да предизвиква чувство на необяснима тъга.

Това е много просто. Първо трябва да организирате нещата така, че сексът да бъде изключително рядко събитие.

А стига бе, би казал на това напредналият потребител. Че от това ще има обратен ефект, той съвсем ще изпуши; прости азбучни истини на садизма и доминацията. Нищо подобно, няма да се побърка. Защото освен това има и второ. Ето го и второто: сексът трябва да бъде бездарен и скучен, а в идеалния случай е най-добре да предизвиква чувство на необяснима тъга.

Накратко, създайте колкото може повече препятствия (в момента няма време, яденето ще загори, всеки момент може да се прибере мъжът ми (задраскано), може след малко да докарат новата печка…). Така че, нека секс да има примерно веднъж в седмицата. Или още по-добре веднъж на две седмици.

Когато най-накрая има време – и няма нито мъж, нито печка, също не бързайте. Дайте му малко да се попържи на бавен огън и да попрегори. Дълга вечеря, филм, такива неща. Оставете го да се поизмори. След това вече може да подходите към същината – и да извършите поредица от нелепи движения.

Ключовата дума в случая е „нелепи“. Лежете неподвижно, замръзнете на място, обърнете внимание на петната на тавана, завесите и обстановката в стаята – накратко правете всичко, за да може процесът да бъде колкото може по-труден. Естествено, в крайна сметка той ще свърши, но вашата идея е да компрометирате самата идея за оргазъм. Защото оргазъм все пак ще има, но ще остане някаква необяснима горчилка.

След такива случки мъжът всеки път ще достига до извода, че той е пълен боклук и не става за нищо. Особено в леглото, но в някакъв смисъл и извън него.

След няколко месеца настойчиво затвърждаване вместо невменяем жребец ще получите надежден приятел, който ще мие съдовете, ще ви вика такси, ще ви целува по бузата, ще се смее на това, което се струва забавно на вас, понякога ще пие с вас и тихо ще скърби, който няма да иска нищо от вас и на който ще му е абсолютно през оная работа къде сте били снощи.

Тогава май вече можете да се омъжите за него.