Детски парти клуб Патето Яки – детски клуб, Гео Милев В Слатина

Детски парти клуб Патето Яки е основан през пролетта на 2016г. в София и се намира в кв. Слатина. На удобно разстояние е и от кварталите Гео Милев, Редута, Дружба и Младост. Детският кът е изграден към ресторант Deni House на отделен етаж, но скоро започва свой собствен живот, дейности и набелязва свои цели.

Галерия със снимки от Детски парти клиб Патето Яки

Една от основните задачи на Патето Яки е да организира и приютява незабравими детски рождени дни. Поради близостта с ресторанта, разполага с възможност да приготвя храна на място, за да бъде тя винаги прясна, здравословна и апетитна. Голяма гордост на екипа са домашно приготвяните торти.

Освен да измисля чудесни партита, клуб Патето Яки може да занимава Вашите деца, когато сте заети или имате нужда от почивка. Освен с дружелюбната аниматорка, детето Ви ще е сред много игри и играчки за развитие на уменията, когнитивните способности и способностите за адаптация. Клубът предвижда многобройни възможности за отделни занимания според желанията на нашите малки посетители и техните родители. Работилнички, курсове, уроци по готвене и много други очакват Вашите деца.

За всички цени и офертите разгледайте разделите на нашия сайт. За снимки от Вашето парти – идете в Галерия, където освен това можете да добиете представа за дейността ни и с какви игри разполагаме. Намерете още нашите Контакти и Меню. Приятна разходка из сайта на парти клуб Патето Яки!