Най-популярните вкусове за електронни наргилета

Електронните наргилета станаха истински хит през последните няколко години. След като мнозина потребители скъсаха със стандартните цигари и преминаха към електронни, от сектора решиха да предложат на аудиторията и компактен, по-лесен за използване и дори преносим вариант на класическото наргиле. Днес, на пазара можем да намерим разнообразни видове електронни наргилета, като най-честа класификация е тази според предложения вкус.

Какво представлява електронното наргиле?

Преди да ви запознаем с популярните вкусове, които да опитате, нека се запознаем с механизма на работа и изобщо със същността на модерното електронно наргиле. Какво точно е това устройство? И дали изобщо е подходящо за нас? Естествено, за да си го купите, трябва да имате навършени 18 години и е за предпочитане да направите покупката от надежден производител, респективно оторизиран дистрибутор на такъв тип стоки. Електронното наргиле, между другото, може да наподобява като вкус и преживяване на класическото наргиле, но изглежда по съвсем различен начин. Всъщност, на визия то ще ви напомни на добре познатата електронна цигара. Електронните наргилета приличат на писалки. Когато ги отворите от кутията обаче няма нужда да загрявате или поставяте каквото и да е било. Просто отваряте капака или натискате бутона и сте готови да го пушите. Електронните наргилета са изработени или за еднократна употреба, тоест при свършване на течността, предвидена за определен брой дръпки, свършва и живота им, или за многократна употреба. Във втория случай на практика можете да продължавате да ползвате устройството, като го зареждате с нова течност. Това ви дава възможност и да опитвате нови вкусове. А такива на пазара има много!

Топ предпочитани и купувани течности според вкуса им за електронни наргилета

След като се свързахме с основните доставчици на електронни наргилета у нас, разбрахме и кои са любимите вкусове на потребителите. Ето кои са фаворитите сред огромната селекция от вкусове на електронни наргилета:

  • Плодовите вкусове. В тази категория ще намерите изключително много предложения. Тук попада вкусът на ягода, на диня, круша и дори на екзотични плодове като цитруси, манго, череша, боровинка и така нататък. Според нашите проучвания, дамите се спират на вкус ябълка, а мъжете предпочитат наситените аромати на цитрусовите плодове.
  • Вкус на ванилия. Това е доста популярен вкус, който избират потребителите на съвременните електронни наргилета. Той е изтънчен, женствен, но и сладък. На практика, той носи асоциацията, която едно наргиле носи – наслада от живота и свободното време, прекарвано в приятна компания било то навън, или у дома.
  • Вкус мента. Няма как да няма аромат на мента в селекцията от вкусове на днешните електронни наргилета. Ментата се ползва често в класическите наргилета от години наред. Освен това, да не забравяме, че в индустрията ментата се ползва отдавна. Все пак, и до днешен на пазара могат да се намерят класически цигари с вкус на мента.
  • Вкус на бисквитка. Това е един от най-интересните нови вкусове в категорията течности за електронни наргилета. В повечето случаи се избира от дамите, но мъжете, които го опитват, твърдят, че вкусът е наистина много приятен и незабравим.
  • Вкус на кафе. Това е ободряващ и силен аромат, който обикновено се избира от хората с опит в пушенето на наргиле. Според статистиката, потребителите, които разполагат с класическо наргиле, са склонни да си купят електронно наргиле именно с такъв вкус.
  • Вкус на алкохолна напитка. За мнозина забавлението без алкохол не е възможно! Но пък алкохолът е вреден, а и налага доста ограничения. Добра алтернатива на стандартното голямо уикси може да бъде електронно наргиле с вкус на коктейл – мохито – или направо на бърбън. Добрата новина е, че в това наргиле има само есенция, която няма как да ви докара замайващия ефект на истинския алкохол.
  • Вкус на подправки. Подправките сами по себе си са част от културата на пушенето на наргиле. Те се използват за разпалване и използване на класическите наргилета в арабския свят. Днес, селекцията от вкусове в категорията електронни наргилета обаче също можете да намерите вкусове на подправки. Безспорно, истински фаворит сред тях си остава канелата. Нейният специфичен аромат е или обожаван, или не може да се изтърпи. Почитателите на канелата обаче с удоволствие избират електронно наргиле именно с канела, откривайте свежестта и уханието й по един специфичен и запомнящ се начин.

А вие кой аромат бихте предпочели за първото си преживяване с едно страхотно електронно наргиле? Както виждате, разнообразието е огромно!

Повече за електронните наргилета може да видите тук: https://vaper.bg/category/elektronno-nargile