Наслада от плетенето на мъжки и женски дрехи със Ализе Суперлана Миди

Почитателите на плетенето знаят, че в този процес човек преминава през всякакви етапи. Понякога иска да плете малки и фини изработки, като например дрехи за деца, а друг път харесва масивните продукти, като одеяла и килимчета например. Когато си навътре в плетенето и си го превърнал в своя страх, вероятно си преминал през всички етапи и си успял да сътвориш по едно нещо от всяка категория. Определено най-голямото предизвикателство е да плетеш зимни дрехи – както мъжки, така и женски. В дрехите за двата пола има някои специфики и ако вие сте от тези любители или професионалисти, които са научили тънките моменти при плетенето и в двата вида мода и стила, то определено трябва да пробвате преждата Ализе Суперлана Миди.

Тя е подходяща за плетене на дрехи и аксесоари, които са предназначени предимно за по-студените есенни дни или зимни такива. Хубавото е, че от нея може да се „измайстори” както дреха, така и хубав аксесоар като шапка или шал.

Другото предимство са цветовете ѝ, като че ли всички от тях могат да бъдат предназначени под знак унисекс. Типично модерни гами за есента – тъмни цветове на жълто, кафяво, оранжево, червено, бордо и др.; а също и модерни цветове за зимата – сиво, черно, бяло, синьо и лилаво с няколко разновидности. Всички те са приложими както в мъжкото, така и в женското облекло.

Съставът на преждата не е сложен и се състои от 25% вълна и 75% акрил. Дрехите са топли и изолират студа, в същото време са здрави и имат в по-общия случай дълъг живот. Това е така заради добре премереното и отлично съотношение на естествена материя и изкуствена такава.

Други съвети, които трябва да знаете, за да избегнете бързо съсипване на дрехата, е винаги да я перете ръчно и да я сушите хоризонтално.

Дрехите, които ще ушиете от нея ще бъдат отличен подарък за близки или приятели, както за празниците през зимния сезон, така и по всеки друг повод. Ако сме успели да Ви убедим в предимствата ѝ, то не се колебайте да потърсите наличност в онлайн магазина на pleta.bg. Там ще откриете и други видове прежди, а също така и много информация относно тях.

Източник: https://www.pleta.bg/bg/super-lana-midi-new/