Самотна майка домакиня – изповед и полезни съвети

Майка с малко бебе на залез слънце

Трябва да ви кажа, че имам висше образование и работя на две места, но въпреки това децата ми са идиоти. Трудно ми е, няма да го крия, определено ми е трудно. Едвам издържам.

Онзи ден, примерно, се връщам от работа и гледам малкият хванал с една ножица да реже на батко си миглите. И му казвам, добре де, айде той брат ти ясно, че е идиот, ама ти, ти защо така с ножицата… Седят двамата и ме гледат. Облекли ми дрехите и мълчат. И то поне да ги бяха облекли както трябва, в тон, те – не, всеки слагал каквото му падне, ни подбирали цвят, ни нищо!

Миналата седмица пък ги викам за вечеря, няма ги, отивам да ги търся, единият отворил прозореца и се надвесил, а другият се засилил да го бутне… Как, защо, никой не ми отговаря, играели си. Казвам им, хубаво де, вярно, че живеем на седмия етаж и като паднете най-много да се натъртите, но все пак бива ли така, игра ли е това? Те – нищо, смеят се. Трудно ми е, определено ми е много трудно.

Именно затова много се изненадах, когато видях рекламата по телевизията за „Универсалния Парцал Генади”. Като повечето хора първоначално и аз подходих скептично, но все пак реших да пробвам, нищо не губех, още повече, че можех да го върна в рамките на седем работни дни…, така че обадих се и го поръчах.

Определено, определено не съжалявам за похарчените пари, „Универсалният Парцал Генади” наистина си заслужава!

Дойде пеша на следващия ден, беше си нахлупил една хубава кутия, ето донесла съм я да ви я покажа…, ето я кутията, вижте каква е цветна, и е сто процента непрозрачна, така че никой не може да разбере какво получавате, а в днешно време с тия любопитни съседи навсякъде, това си е голям плюс.

Да ви призная, останах доста приятно изненадана от „Универсалния Парцал Генади”. Вярно, в началото ми заприлича на прост подпийнал лелинчо, но за няколко дни децата така се промениха, че сякаш не бяха моите. От деня, в който пристигна вкъщи, нещата наистина коренно се промениха. Много е лесен за поддръжка, сложите му малко мезе, сипнете му сто-сто и петдесет грама каквото и да е, и след има-няма десетина минути започва да работи.

Има два основни режима на работа, първият е: „Слушай майка си, че щи разбия зъбите, бе, дебил!”, а вторият е малко по-социален – „Ако още веднъж се наложи да повторя, такъв шамар ще ти отплющя, че главата ти ще се върти като пумпал половин час минимум!”

Общо взето „Универсалният Парцал Генади” гравитира около физическата саморазправа, но също така може да е и приятна компания, знае вицове, анекдоти, няколко формули по математика, може да ви разтрие и гърба.

Определено, определено не съжалявам за похарчените пари, „Универсалният Парцал Генади” наистина си заслужава! Още повече, децата в момента са си по стаите и учат – нещо, което не бяха правили от години. И всичко това благодарение на „Универсалния Парцал Генади”! Благодаря ти, Парцал, ти промени живота ми!

От редакторите:

Ако искате да закупите вашия „Универсален Парцал Генади”, позвънете на нашите телефони и направете своята поръчка още днес. Продуктът ще пристигне в дома ви в рамките на 24 часа, в дискретна опаковка и с малка книжка с инструкции. Не чакайте децата ви да станат идиоти поради липса на мъжки шамар, побързайте и се обадете, поръчайте „Универсалния Парцал Генади” днес, за да спите спокойно утре.