3 идеи за сватба на морето

Идеи за сватба на морето

Има много хубави неща в този живот, но едно от най-прекрасните е да срещнеш своята половинка и да сключиш брак с нея. Има много красиви неща, които ни се случват, но нищо не е толкова грандиозно и незабравимо като сватба на морето. В това отношение, страната, в която живеем ни е облагодетелствала с красива природа и излаз на море. Черно море е една предпочитана дестинация не само от туристи, но и от хора, които са решили да изживеят един незабравим празник с гледка и настроение.

Идея № 1: Сватба на самия бряг.

Идея за сватба на брега

Много са местата, които предлагат ресторанти на брега на морето. В повечето случаи те не са лъскави, а напротив, семпли, практични и удобни. Ако сте решили, че не искате лукс, а уникална гледка и изживяване, това е вашият вариант. Добре е да се уверите, че подът е твърд и удобен за танци и движение и въпреки, че плажът е на една ръка разстояние, няма да се наложи да създадете дискомфорт на себе си и гостите. Изберете удобна рокля, не е задължително да е дълга, а напротив – късата би била още по-добър вариант в този случай. Уверете се, че ще имате навес и чадъри – те са нужни, независимо от времето. Ако е топло, гостите ще търсят сянка, а ако завали – къде да се скрият от дъжда. Украсата може да бъде много разнообразна, като морските мотиви са задължителни – миди, рапани, морски звезди, рамки за снимки и каквото се сетите. Със сигурност ще има едно перфектно нещо – снимките. Предимството при този вид сватба е, че ще можете да си направите официални и неофициални снимки през цялото време. Церемонията, като и празненството могат да бъдат на едно място – самия бряг.

Идея № 2: Сватба в хотел на морето

Това е много предпочитан вариант по няколко причини. На първо място имате къде да се забавлявате и празнувате – в ресторанта, и после има къде да пренощувате – в хотела. Всички гости се чувстват спокойни да си пийнат алкохол, защото стаята, в която ще спят е на няколко метра. Ако хотелът има градина или открито пространство може да направите забавлението там, като ще имате  вариант и при евентуална промяна на времето да влезете на закрито. Можете да направите красиви снимки на брега, а след това да се върнете в хотела, където ще се чувствате удобно, без пясък в обувките и неравни повърхности, по които да ходите.

Идея № 3:Сватба в забележителност, намираща се на морето

Нещо като замъкът в Равадиново или Ботаническата градина в Балчик. Ако финансово можете да си го позволите, то това ще бъде приказно изживяване за вас. Атмосферата е повече от спираща дъха с гледка, природа и архитектура, а гостите не могат да спрат да се наслаждават. Екстаз за всички сетива – напитки, вкусна храна, красота навсякъде около тях и бушуващи емоции.

Източник: The world of diamonds